Carebro Breinaansturing: mensen en technologie verbinden

Met Carebro Breinaansturing is een systeem ontwikkeld waarmee mensen, door middel van het brein, zelfstandig activiteiten en functies kunnen uitvoeren. Het systeem bestaat uit een headset met sensoren die mensen op het hoofd kunnen zetten. Vervolgens maakt de headset verbinding met een computer. Die computer kan dan worden aangestuurd door middel van gedachtes. Vanaf dit punt is ´the sky the limit´.

Carebro gaat over mensen en technologie verbinden. De mensen die wij hebben ontmoet en met wie wij samenwerken, werden enthousiast na de eerste kennismaking met breinaansturing. Zodoende konden wij de ontwikkeling aan Carebro Breinaansturing samen oppakken met toekomstige gebruikers.

Als resultaat is er een werkend systeem en een schat aan kennis en ervaring. Hierdoor loopt Carebro voorop in de wereld van breinaansturing en zorg. Dat blijkt ook uit de erkenning voor ons werk: In 2011 won Carebro de Accenture Innovation Awards en in 2012 de Support Innovatieprijs voor de meest veelbelovende starter.

MEER OVER CAREBRO BREINAANSTURING

AgentschapNL over Carebro

Carebro Breinaansturing op site AgentschapNL

 “Waar wij uniek in zijn, is niet zozeer de breinaansturing – meerdere kennisinstituten zijn daarmee bezig - maar het toepasbaar maken van dit systeem voor een brede groep."

Lees dit artikel op de site van AgentschapNL.