imgCarebro Breinaansturing > Denken in mogelijkheden
Carebro Breinaansturing > Denken in mogelijkheden
Alledaagse activiteiten aansturen op een niet-alledaagse manier. Voor mensen waar aansturing via beweging onmogelijk is, is aansturing via het brein in het bijzonder mogelijk!
imgConnecting Worlds > Samenwerking leidt tot inspiratie
Connecting Worlds > Samenwerking leidt tot inspiratie
Met Connecting Worlds gaan wij er samen voor zorgen dat de wereld van mensen met een serieuze lichamelijke beperking wordt verbonden met de wereld van mensen met minder onoverkomelijke beperkingen.

Connect

  • Bekijk ons op YouTube

 

Recent

Onderzoek - Uitgaan van mogelijkheden

Carebro Breinaansturing wil haar technologie achter breinaansturing graag verder ontwikkelen. Dit is belangrijk voor mensen die geheel of gedeeltelijk uitval van hun ledematen hebben. Voor deze ontwikkeling hebben wij de mening van veel mensen. Dit doen wij door middel van een grootschalige online onderzoek.

Lancering Carebro website

In de zeer nabije toekomst zullen ontwikkelingen en nieuws over Carebro breinaansturing via deze speciale Carebro site te volgen zijn. Wij zullen iedereen, voor wie dit interessant is, er bij proberen te betrekken. Ondertussen gaat de ontwikkeling aan Carebro Breinaansturing door.

Carebro Breinaansturing

Bij Carebro Breinaansturing zijn we bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor het aansturen van de computer en van verschillende toepassingen met je brein.

Ons voornaamste doel is het ontwikkelen een betaalbaar en gebruiksvriendelijk systeem voor breinaansturing voor mensen die geheel of gedeeltelijk uitval van hun ledematen hebben.

Carebro Breinaansturing onderzoek - uitgaan van mogelijkheden

Connecting Worlds

Iedereen heeft zijn of haar beperkingen maar soms zijn de verschillen te groot. Te groot om de beperkingen van elkaar te zien; laat staan te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. Dan is er sprake van een wereld van verschil.

Met Connecting Worlds kunnen we er voor zorgen dat de wereld van mensen met een serieuze lichamelijke beperking wordt verbonden met de wereld van mensen met minder onoverkomelijke beperkingen.

Pas dan kan iedereen kennis delen en inspiratie voor nieuwe ideeën en oplossingen opdoen.