Innovatief scoren met Carebro Breinaansturing

De organisatie Syntens had het initiatief genomen om Carebro Breinaansturing te nomineren voor het meest innovatieve product van 2011. Bij Carebro gaat het om de aansturing van allerdaagse apparaten middels het brein. Er waren ongeveer 250 bedrijven uit het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf die meedingden naar een plaats in de top 100. Verrassend genoeg, zagen wij ons terug in het goede linkerrijtje van de MKB Innovatie Top 100 op plaats 46!

De afgelopen jaren hebben we veel mensen ontmoet en hebben we steeds geprobeerd goede beslissingen te maken. Wij zijn ver gekomen en hebben samen met deze mensen een werkende oplossing gecreëerd, zij inspireren en motiveren ons. Ook zijn wij bekroond met prijzen als de Accenture Innovation Awards, de Best Collaboration Award en in 2012 de Support Innovatieprijs. Dit soort erkenningen kun je alleen maar verdienen als je op de goede weg zit. Toch zijn er nog veel vragen, is er veel te ontwikkelen en veel op te lossen.

Top van Nederland

MKB Innovatie Top 100 Carebro Breinaansturing

Organisatoren Top 100

Innovatiecentrum Syntens, Octrooicentrum Nederland, Mercedes-Benz en NRC Handelsblad presenteerden voor de zesde keer de ranglijst met 100 concrete innovaties.

Deze Innovatietop 100 wordt gezien als de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor bedrijven in het MKB.

MKB Innovatie Top 100

Carebro Breinaansturing staat in de MKB Innovatie Top 100