Landelijke bekendheid

Carebro Breinaansturing op de Nederlands televisie RTL4

Meten is weten met Billy

Carebro Breinaansturing meten is weten met Billy

Het belang van breinaansturing

Carebro Breinaansturing apparaten aansturen met je brein

Terug naar Billy

Carebro Breinaansturing terug naar Billy (want dat hadden we beloofd)

Carebro Breinaansturing - Uitgaan van mogelijkheden

Heb je te maken met volledige of gedeeltelijke uitval van je ledematen en met beperkingen in je omgeving? Dan is breinaansturing misschien een oplossing voor jou. Bij Carebro Breinaansturing zijn we bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor het aansturen van de computer en verschillende toepassingen met het brein. Het is een langlopend onderzoek, waar jouw mening voorop staat.

Ons voornaamste doel is het ontwikkelen van een betaalbaar en gebruiksvriendelijk systeem met breinaansturing voor mensen die geheel of gedeeltelijk uitval van hun ledematen hebben. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat jij onder zelfontplooiing verstaat. Met jouw aandeel in dit onderzoek, kunnen wij kijken welke mogelijkheden we voor jou kunnen ontwikkelen met nieuwe technologieën.

Jouw persoonlijke behoeftes en meningen over breinaansturing, zelfontplooiing, het aansturen van een computer en andere mogelijkheden zijn bij ons zeer welkom. Daarom hebben wij een vragenlijst opgesteld, waar jij jouw mening mag geven. Jouw mening is voor ons erg belangrijk!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Carebro Breinaansturing
info@carebro.org
 

Bereid je goed voor!

Voordat je aan de vragenlijst begint, is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van wat breinaansturing is en welke mensen wij hebben ontmoet. Daarom willen we je vragen om de filmpjes en informatie over Carebro op onze website te bekijken.

Je mag de vragen gerust samen met iemand doorlezen en invullen. Er zijn geen goede of foute antwoorden, alleen jouw antwoorden! Deze zullen we dan ook met zorg behandelen. Wat jij vindt, is voor ons belangrijk. Neem rustig de tijd bij het beantwoorden van de vragen. Het invullen duurt ongeveer 20 minuten.

LINK NAAR HET ONDERZOEK - UITGAAN VAN MOGELIJKHEDEN

Wat wij doen met jouw informatie

De gegevens die jij verstrekt behandelen wij vertrouwelijk.

Wij vragen vooral jouw persoonlijke mening. Wij vragen je niet om persoonlijke gegevens, tenzij je deze wilt geven. Alle gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld. Alleen de uitkomsten van dit onderzoek worden met anderen gedeeld.

De informatie, die je ons geeft in dit onderzoek, gebruiken wij bij verdere ontwikkeling van Carebro Breinaansturing.